Sivut

sunnuntai 6. joulukuuta 2020

JoulukoristeluJouluun valmistautuminen alkoi Ecolocalissa ikkunanpesulla. Pesin Kaupan etuosan ikkunoita muutaman iltapäivän verran. Ikkunoihin oli sitten tarkoitus ripustaa joulutähtiä.

Kolme tähteä tuli ikkunoihin, loput ripustettiin esillepanopöytien yläpuolelle, yksi lastenvaateosastolle ja kolme viimeistä kassan taakse. Joulutähtien ripustaminen oli aikamoista A-rapuilla kiipeilemistä, jatkojohtojen virittämistä ja vaati paljon hienosäätöä, että tähdet pysyivät siinä asennossa mihin ne haluttiin.


Sain myös asentaa jouluvaloja second handin puolelle, koristella männynoksilla ja suunnitella jouluikkunan.

Ecolocalilla oli näyteikkunassa jo valmiiksi pieniä kuusia ja esillepanohylly jossa oli ollut esillä kasvomaskeja ja lasten myssyjä. Jouluikkunaa varten löysimme valkoisia korokkeita joista muodostui hauskan näköinen lumiukko.

Esillepanohyllyn ylimmälle tasolla ripustin hiusdonitseja metalliseen kuuseen. Kasvomaskit haluttiin pitää ikkunassa, sillä ne myyvät hyvin ja ovat usein houkute astua sisään myymälään. 

Hyllyn keskimmäiselle tasolle tein asetelman Paratiisipajan kynttilöitä ja Terraviivan laattoja käyttäen. Laattoja pinoamalla sai pieniä korkeuseroja aikaiseksi asetelmassa.

Alimmalle hyllylle askartelin paketteja tyhjistä pahvilaatikoista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti